keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

Ultimus kuittaa


Lupauduin siis tänne blogille joskus kirjoittelemaan arvosteluja. En tiedä vielä milloin tuo "joskus" on mutta kerrotaan nyt lyhyesti itsestäni seikkailupelaajana.

Aloitin muistaakseni Space Quest 2:lla ja Leisure Suit Larry 1:llä. Larrya en tainnut edes pienenä poikana läpi asti päästä mutta Space Questin pääsin ja siinä kesti kauan. Todella kauan. Englanninkielen taitoni kun oli silloin (ja on kyllä vieläkin) melko kehnoa niin se vähän jarrutti pelaamista.

Pelasin myös serkkujeni ja veljeni kanssa läpi Hugo sarjan. Ne olivatkin sopivan helppoja tutustua seikkailupelien maailmaan.

Lost In Time
oli myös yksi lapsuuden seikkailupeleistä jota tuli paljon pelattua.

Luvassa on siis minun osalta varmaan vähän eri pelejä kuin itse pelikeisari Thundercatin mutta sehän on se syykin miksi minut tänne hyväksyttiin.

5 kommenttia:

Thundercat kirjoitti...

tervetuloa! :)

Thundercat kirjoitti...

arvostelepa nuo Hugo pelit ja vaikka toi lost in time kanssa joskus. Oon kyllä joskus Hugoja pelannut mut en oo tainnu läpi asti

Annette Sinclair kirjoitti...

Oikeasti pelkään olevani jonkin sortin stalkkeri, kun seurailen Ultimusta kaikkiin hänen blogeihinsa. Mutta puolustuksekseni totean, että meikäpä on pelannut kaikki Quest For Gloryt, suurimman osan King's Questeista, pari Kyrandiaa, muutaman Space Questin, Laura Bow:t, ja kaikki Monkey Islandit.

Muusikottaren salainen seikkailupelinörtteily paljastui!

Thundercat kirjoitti...

oho! itsellä on noi Quest for gloryt ja Laura Bow:t jäänyt kokonaan pelaamatta kun en ole niitä mistään vielä löytänyt. Hyviähän nekin kuulemma on

Annette Sinclair kirjoitti...

Ne ovat omasta mielestäni Sierran seikkailupelin mielenkiintoisammasta päästä. Quest For Gloryt ovat siitä mukavia, koska niissä saa itse roolipeli-tyylisesti kasvattaa ja kehittää sitä hahmoaan, ja oman hahmonsa saa siirrettyä jatko-osiin. Ja pelin puzzleissa on pikkuisen eri ratkaisut riippuen siitä minkä hahmon (taistelija/maagi/varas) olet itsellesi valinnut. Ja Laura Bow't vaan ovat tosi jänskiä :)